3M™ Interiør og vindusfilm

DI-NOC

DI-NOC er en forkortelse for Diurno Nocturn som betyr «It’s beautiful all day and night»

Med en portefølje på over 800 mønstre skal det godt gjøres å ikke finne den finishen man er ute etter. DI-NOC er et fantastisk materiale som gjør oppussing enkelt, rimelig og miljøvennlig. Med DI-NOC kan man få gamle resepsjoner, foajeer, kontorlokaler osv til å se freshe og nye ut på kort tid. Ikke bare er det en mye rimeligere måte å pusse opp på, men det er miljøvennlig ved at man gjenbruker gammelt interiør.

Egenskapene til 3M™ DI-NOC gjør den meget godt egnet for flere bruksområder. Fra å dekke vegger og skillevegger til oppussing av tak og møbler. Den er også brannsikker og IMO sertifisert. Mønsterne strekker seg fra metall til stoffer. Fra tre til karbon. En selvklebende produktserie som minimerer forstyrrelser og nedetid ved oppussings- og fornyingsprosjekter.

3M™ DI-NOC Architectural Finishes for utvendig bruk representerer «cutting edge» av 3Ms løsninger for oppgradering av fasader og utvendige rom. Dette produktspekteret er preget av lyshet, enkel transport og applikasjon. Det er også lett å rengjøre, vedlikeholde og fjerne hvis påkrevd. Det brukes direkte på eksisterende paneler og vegger. Metalliske designfinisher tilbyr et utvalg av ønskede og etterspurte utseender. 3M DI-NOC er svært motstandsdyktig mot vær og UV stråler.

Her finner du alle mønsterne

Bli inspirert, se på videoer og bilder her og  les produktbladet  her