3M™ Vindusfilm BYGG

3M Classic serien

3M Classic serien
Klassisk reflekterende solfilm med utmerkede varme reduserende effekt. Reduserer refleks og øyeubehag. Økt refleksjon bidrar til å forbedre utvendig personvern.
Består av  variantene silver, bronse, neutral, amber, nickel og plast.
Reduserer risikoen for å bli skadet av flygende glass. Reduserer solvarme med opptil 87%, og reduserer UV stråler med opptil 99%. 
Mange varianter og bredder for både innvendig og utvendig montering.

3M Prestige serien
Ikke-metallisert vindusfilm for både inne-og utendørs montering. Dette er en multilayer film som tar inntil 97% av de infrarøde strålene. Filmen er så klar at du fortsatt lett kan se ut som før du monterte filmen. Reduserer solvarmen med inntil 77%, reduserer skarpt lys med opptil 78% og reduserer UV stråler med inntil 99,9%. Finne for både innvendig og utvendig montering.

3M Select Serien
Reduserer refleks og øyeubehag og fjerner inntil 71% av solens varme. Reduserer skarpt lys med opptil 82% og reduserer UV stråler med opptil 99%. Reduserer risikoen for å bli skadet av flygende glass da den har mikrolayer. Kun innvendig montering.

3M Thinsulate serie
Gir økt isolasjonsevne og har utmerket UV- beskyttelse. Thinsulate har en høy lystransmisjon med et nøytralt utseende som bidrar til å opprettholde bygningens eksisterende utseende. Oppgraderer 1-lags glass til 2-lags glass og 2-lags glass til 3-lags glass. Bidrar til bedre komfort under kalde vintermåneder og holder varmen ute under varme sommermåneder.

3M Ultra serien (Ultra 600 og Ultra 800)
Sikkerhetsfilm som er ultra tynn med sine 6 mil og 8 mil, har suverene egenskaper ved eksplosjoner og trykk. Finnes kun for innvendig montering.
Begge er testet mot EN 12600 og S800 er også testet mot EN 356.

15 års garanti.

3M Safety serien
Sikkerhetsfilm for både innvendig og utvendig montering. Hindrer at glasset knuses til sylskarpe glassbiter. Godkjent etter NS-EN 12600 klasse 1,2,3(Motstand mot tunge støt-personsikring)
Godkjent i klasse ND-EN 356 klasse P2A (motstand mot skarpe støt-innbrudd og hærverk).

3M™ Metalised (Neutral, Silver & Climate Control LE35) Series
Metalliserte filmer, som har høy effektivitet ved avvisning av solenergi, men filmene er svært mørke sammenlignet med Prestige. Slipper mellom 15% - 35%  av dagslyset gjennom.
10 års garanti på interiørfilmer og opp 5 år på utvendige filmer. 
Alltid kantforsegling på utvendig applikasjon.

3M™ Night Vision Series
Glass med montert film har lik eller noe mindre refleksjon enn glass uten film. Husk alltid å utføre en glass sjekkliste hvis glasset har mer enn ett lag. NV S25 er godkjent iht. NS-EN 12600 klasse 2B2. ​