Råvaresituasjon og priser på plast
 

Plastindustrien i Europa opplever i likhet med mange andre markeder store utfordringer på råvaretilgang. Dette fører til lange leveringstider og økte priser på de fleste av våre produkter, inkludert våre produkter som inneholder metall. Høye energipriser i Europa påvirker også prisene. Mangel på containere og prisen på båt-transport, samt økte avgifter på landtransport har ført til at transportkostnadene også har skutt i været. Eurokursen har den siste måneden hatt en positiv innvirkning på prisene, men dessverre ikke nok til å holde prisen nede.

I denne situasjonen er det ikke mulig å gi lang varighet på priser. Prisene vil kunne bli endret på kort varsel. Oppdaterte dagspriser vil våre kunder finne på vår gode nettbutikk. På nettbutikken kan alle skrive ut sine egne prislister og sjekke dette daglig. Gå inn på nettbutikk.vink.no Her kan du få tilgang til din profil.

På enkelte varer vil det være ekstra lange leveringstider, men Vink har en stor fordel ved å være en prioritert kunde hos alle de store produsentene av plast i Europa. Dette vil komme våre kunder til gode i denne perioden.

Vi vil selvfølgelig følge situasjonen nøye og håper å kunne justere prisene ned igjen så fort situasjonen tillater det.

Mvh
Reidar Nesje                                                                                                   Rita Charlotte Thu
Profit Center Manager Oslo                                                                         Profit Center Manager Rogaland

 

Det er gjort flere endringer hos Vink Norway AS i løpet av det siste året.

 

Reidar Nesje tok over som Profit Center Manager nå i oktober, men vil fortsatt ha kunde og prosjektansvar for større industrikunder. Niclas Kvanvig har sluttet i Vink og flyttet hjem til Sørlandet der han har startet i sin nye jobb i Sørlandskjøkken. 

Tore Hanssen er ny produkt og innkjøpssjef og vil lede innkjøpsavdelingen. Tore vil beholde overordnet produktansvar for alle våre produkter samt ha direkte kundeansvar for spesifikke kunder innen olje og gass-segmentet. I tillegg vil han bistå alle avdelinger med sin høye teknisk kompetanse innen plast og bidra i større prosjekter.

Jan Frode Maurice er ny salgssjef for industri. Dette er en operativ stilling der han vil ha direkte kunde og prosjektansvar i tillegg til å lede avdelingen bestående av 6 dyktige medarbeidere.

Vegard Eriksen er ny salgssjef for Bygg-avdelingen og har fått med seg 2 motiverte nyansatte, Robin Olsen og Helene Aanderaa Clausen. Dette er et motivert, ungt og faglig dyktig lag som vil videreføre og videreutvikle den høye kvaliteten bygg-avdelingen alltid har levert.

På skiltavdelingen har Arne Ringdal ansatt en ny ute-selger, Linda Eig. Linda har allerede besøkt mange av våre kunder og gleder seg til å møte flere i månedene og årene fremover.

På lager og produksjon har vi fått inn Jonas Stavåsen som ny produksjonssjef. Jonas har på kort tid presentert seg som en kompetent leder og bidrar positivt til å videreføre det gode samarbeidet vi har mellom lager/produksjon og salg/marked.  

Vink har hatt en positiv utvikling de siste årene og med disse endringen har vi stor tro på å styrke vår posisjon som Norges ledende leverandør av plast halvfabrikata til Industri, Skilt & Reklame og Bygg.

Våre kunder skal oppleve oss som dem de først kontakter «Når plast er løsningen».

Reidar

VINK er Europas største leverandør av plast halvfabrikata, i hovedsak bestående av plater, bolt og folie. I tillegg tilbyr vi ulike former for bearbeidede produkter i plast til ulike segmenter innen industri, bygg og skilt & reklame. Våre ansatte og våre leverandører har høy kompetanse om ulike plastmaterialer og hvordan disse best kan benyttes. Denne kompetansen deler vi med våre kunder slik at vi sammen finner frem til riktig materiale og gode løsninger. I 1977 ble VINK etablert i Norge og vi er nå Norges ledende leverandør av industriell/teknisk plast. Med store lager i Norge, Sverige, Danmark, samt andre steder i Europa, kan vi levere det meste av plast halvfabrikata på kort tid til våre kunder. Vink Norway AS omsatte for 160 mill. i 2020 med 27 ansatte i Oslo og 7 ansatte i Rogaland. VINK hadde en fin utvikling i 2020 og 2021 ser lovende ut.

Pressemeldinger fra VINK