VINK BEARBEIDING AV PLAST

Vink leverer bearbeidede emner i stort sett alle plastmaterialer, som bl.a. PE, PC, PMMA, PVC, POM, PEEK og fasadeplater som Larson® og Trespa®. Vi kan bearbeide formater helt opp til 2130 X 4300mm.

VINK har i sin over 40 år lange historie levert ferdig maskinerte plastprodukter til våre kunder. Via egen bearbeidings avdeling, eller ved bruk av godkjente underleverandører kan vi levere tilpassede produkter til alle bransjer.

Vi tar imot tegninger i alle filtyper og kan gi tilbud / budsjettpris basert på disse. Det vanligste er standard maskinering fra bolter, plater eller emnerør til ferdig bearbeidet produkt. VINK sin ekspertise er godt egnet til å hjelpe deg som kunde med materialvalg, tips og råd i forbindelse med bearbeiding og maskinering. Ta kontakt med en av våre salgsmedarbeidere, så deler vi vår kunnskap og erfaring med deg som kunde.

I mange av prosjektene vi leverer er sporbarhet, dokumentasjon og kvalitetskontroll en vesentlig del av det ferdige produkt. Vi har systemer og rutiner sertifisert iht ISO 9001 siden 2015. Våre kunder kan derfor forvente en komplett levering fra VINK.

Av og til er ikke standard maskinering som fresing og dreiing nok til finne den beste løsningen, verken kvalitetsmessig eller økonomisk. I disse tilfellene kan sprøytestøping eller varmforming være gode alternativer. VINK kan tilby denne typen tjenester fra sine søsterselskaper.

VINK leverer ferdige løsninger som er sveiset og/eller limt. Et eksempel på slik bearbeiding er levering av PE lining til for eksempel oppdrettstanker. Vi leverer ferdige sveiset linerprodukter på ruller eller i plater som er spesialtilpasset din tank, og det vil merkbart redusere antall timer med ekstrudersveising! 

Lining brukes også som beskyttelse av overflater mot kjemikalier og/eller slitasje i mange prosjekter. Her tilbyr vi kompetanse på materialvalg og kan levere prefabrikkerte linerprodukter, så monteringen tar kortest mulig tid.

VINK kan bistå med å konstruerer tanker som er laget i plastmaterialer. Gjennom vår leverandør Simona kan vi også tilby komplette tankdesign beregnet i henhold til den tyske sveisestandarden DVS (Deucther Verein für Schweisstechnik). Vi tilbyr også et komplett tank design program så kunden selv beregner tankene iht gjeldene standarder (DVS)  .

I Europas største nettverk av plastdistributører finnes det et uttal av muligheter for deg som kunde!

VINK leverer tilpassede produkter som er:

  • Saget
  • Høvlet
  • Dreid
  • Frest
  • Sveiset
  • Limt
  • Sprøytestøpt
  • Varmformet

Dokumentasjon